Over ons

Welkom op www.johannaboogerd.nl, mijn eigen blog over wooninspiratie voor zowel moderne als klassieke huizen. Ik schrijf voornamelijk over alle soorten huizen en hoe deze het best ingericht kunnen worden. Met deze blog wil ik vooral mijn lezers inspiratie geven. Dit wil ik vooral doen door middel van mooie foto’s en verhalen.

Ik ben Johanna Boogerd, 23 jaar oud geboren in Laren en ben al zolang ik me kan herinneren bezig met interieur, mode en alles wat daarbij komt kijken. Sinds twee jaar ben ik mij hier serieus op aan het richten en ik probeer nu van deze hobby mijn werk te maken. Met leuke tips in mijn blogs hoop ik ooit een groot platform te creëren.

Ik zal vooral schrijven over inrichtingen, wooninspiraties en trends op het gebied interieur binnenshuis. Ik zal ook bloggen over tuinontwerpen, maar hier ligt niet mijn voorkeur. Daarnaast heb ik een aantal vrienden/vriendinnen en collega’s die ook helemaal gek zijn van inrichtingen en alles wat hiermee te maken heeft. Zo zal één vriendin vooral bloggen over DIY (do it yourself), met natuurlijk veel foto’s. En weer een andere vriendin zal bloggen over inrichtingen in het hoge segment. Zelf zal ik voornamelijk schrijven over landelijke inrichtingen.

Er zijn veel verschillende interieurstijlen en iedereen vindt wat anders mooi. Daarom ben je bij mijn wooninspiratieblog op de goede plek. Wij schrijven namelijk over allerlei soorten inrichtingen en hopen jou zo te inspireren

Veel plezier op deze blog.

Johanna Boogerd

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven